Pink Elephant stapt in najaar over op hybride trainingsmodel

Pink Elephant stapt in najaar over op hybride trainingsmodel

Pink Elephant gaat in september 2019 overstappen op een nieuw trainingsmodel. Dit model houdt in dat de meeste van onze klassikale Foundation trainingen nog maar uit één klassikale dag bestaan.  

In trainingsland zien we dat de vraag naar trainingen sterk verandert. Deelnemers willen graag zo snel mogelijk een training volgen, maar vinden het steeds lastiger om op korte termijn aaneengesloten data vrij te plannen. E-learning is in sommige gevallen een alternatief maar veel deelnemers hebben toch behoefte aan een klassikale bijeenkomst, waar praktijkvoorbeelden aan bod komen en ze de stof kunnen bediscussiëren met medecursisten.  

Het nieuwe trainingsmodel is op bovenstaande analyse gebaseerd. Dit model zal bestaan uit een combinatie van klassikale en online activiteiten, een zogenoemde hybride benadering. Deze benadering vermindert de tijdsduur dat je in een klassikale training zit door alleen de meest waardevolle componenten klassikaal te bespreken. Omdat trainingen nog maar uit één klassikale dag bestaan, is er minder tijd uit het arbeidsproces van de deelnemer nodig. 

Dankzij de online component die toegevoegd is aan deze trainingen, kunnen deelnemers starten wanneer zij dat willen. Zodra zij zich inschrijven krijgen zij toegang tot de online leeromgeving, waar zij al verschillende activiteiten kunnen doorlopen voorafgaand aan de klassikale dag. Ook hebben zij hier de mogelijkheid om vragen te stellen en te discussiëren met andere deelnemers en de trainer. 

Ook kan dankzij deze nieuwe benadering de doorgangsgarantie van deze trainingen gegarandeerd worden. Het gaat in eerste instantie om de volgende Foundation trainingen: AgilePM®, Agile/SCRUM, LeanIT, PRINCE2 en SAF. 

Vanaf najaar 2019 zullen onze Foundation trainingen op deze manier worden aangeboden. Houdt onze website in de gaten voor de trainingsdata. Kan je niet wachten? Neem dan contact met ons op via opleidingen@pinkelephant.nl of bel 085 303 78 72. Deze trainingen zullen €799 inclusief examen gaan kosten. 

 

Related Articles