Over

Pink Elephant

Over

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT-dienstverlening haalt Pink Elephant het beste uit haar opdrachtgevers, door kennis en creativiteit van de mensen in deze organisaties te vertalen naar tastbare resultaten.

Pink Team

Pink Elephant erkent sinds de oprichting in 1980 een belangrijke synergie tussen bedrijfsdoelstellingen en de kennis en het ondernemerschap van mensen, evenals de manier waarop IT een belangrijke bijdrage levert aan het mogelijk maken van innovatie en aan het toenemende onderscheidingsvermogen in de markt.

Pink Elephant is actief in meer dan 10 landen en levert bedrijfs- en managementadvies en andere diensten, zoals IT-services en onderwijsdiensten.

A Global Presence for IT Best Practice

Pink Elephant is een internationaal netwerk van bedrijven met vestigingen in de belangrijkste regio’s van de wereld. In Nederland, waar Pink Elephant is ontstaan, zijn er zelfs twee bedrijven met de naam. Pink Nederland (Outsourcing) en Pink Elephant Education (Education, Consulting en Tooling) Verder zijn er nog Pink Elephant bedrijven in United Kingdom,  South Africa, Canada, USA, Mexico, Trinidad & Tobago, Hong Kong, Malaysia and Australia.

over

Neem contact op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049