Pink Webinars

Pink Webinars

Gemakkelijk kennis opdoen met de webinars van Pink Elephant

Webinars zijn inmiddels een alom bekend en geaccepteerd communicatie middel. Geen reistijd, interactie en terugkijken wanneer jíj dat wilt zijn slechts enkele van de voordelen van deze manier van kennisdelen. Juist daarom verzorgt Pink Elephant al jaren online webinars voor IT-professionals wereldwijd.

Als thought leader op het gebied van IT Service Management, Cybersecurity, Cloud en Projectmanagement, zien we het als onze plicht je te informeren over de laatste ontwikkelingen. Net als bij onze trainingen staat hierbij niet de theorie maar de dagelijkse praktijk centraal. Wat betekent GDPR voor mij en mijn organisatie? In onze interactieve webinars krijg je hier antwoord op.
Onderwerpen als DevOps, Service Automation of de impact van ITIL (versie 4) zijn de revue inmiddels al gepasseerd. Onderstaand een overzicht van alle webinars die ooit door Pink Elephant zijn gegeven. Je kunt je via de button ATTEND ook opgeven voor een webinar. Staat jouw onderwerp er onverhoopt niet tussen? We staan altijd open voor suggesties! Laat het ons weten via info@pinkacademy.nl

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Kate Hamblin

Senior ITSM Consultant +44 0118 324 0620