ORGANISATIEONTWIKKELING

Incompany training

ORGANISATIEONTWIKKELING

Incompany training

Pink Elephant geeft trainingen op het gebied van ITSM, Change management, Program & Projectmangent, Security, Governance & Architecture en Business Intelligence.

We organiseren open trainingen waar mensen individueel aan deel kunnen nemen maar we bieden al onze trainingen ook in incompany vorm aan; Op maat en op jouw locatie. Meer weten over de mogelijkheden? Laat onder aan deze pagina vrijblijvend je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Inhoud

De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van jouw organisatie worden afgestemd. Tijdens de intake, die voorafgaand aan de training gehouden wordt, worden de leerdoelstellingen besproken. Zo kan extra aandacht besteed worden aan bepaalde onderwerpen of thema’s die specifiek voor jouw organisatie van belang zijn.

Weten welke trainingen wij aanbieden? Bekijk ons trainingsaanbod!

Meer weten of interesse? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen

  • De inhoud wordt afgestemd op jouw organisatie
  • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
  • Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
  • Het hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Planning van de training wanneer het je uitkomt
  • Op je eigen locatie; geen reistijd

Bekroonde trainingen

Pink Elephant Education is al decennialang voorloper als het gaat nieuwe standaarden en overbrengen van kennis over zogeheten Best Practices. Pink Elephant Education was de eerste die ITIL, PRINCE2 en BISL introduceerde. Recent ontwikkelden wij Service Automation Framework en hebben wij SABSA en Cloudschool naar Nederland gehaald. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 350.000 mensen door ons opgeleid en gecertificeerd. Pink Elephant is meerdere keren uitgeroepen tot beste IT-opleider van Nederland. De Computable Career guide riep Pink Elephant in 2018 uit tot beste IT-opleider van Nederland met een score van 9,33.

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa.
Lees meer

 

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049