ITSM ToolSelection

Hoe de juiste tools te kiezen voor jouw ITSM environment.

ITSM ToolSelection Hoe de juiste tools te kiezen voor jouw ITSM environment.

Het selecteren van de juiste ITSM-toolset die het beste bij uw organisatie past, kan een mijnenveld zijn, en bovendien een dure. Pink Elephant heeft een objectieve en kosteneffectieve service bedacht, genaamd PinkSELECT ™, die het harde werk uit de software selectie haalt.

 

Deze op maat gemaakte ITSM-toolset keuze dienst is uniek in zijn soort, omdat deze de IT-organisatie ondersteunt door de juiste producten van softwareleveranciers te selecteren voor haar ITIL Service Management-processen. Het helpt IT-organisaties, die het ITIL-raamwerk implementeren, ook om de beste technologische ondersteuning voor de procesimplementatie te selecteren, inclusief ITIL Service Support-compatibiliteit en de bijbehorende functionaliteit van een verscheidenheid aan tools.

 

 

PinkSELECT™ Benadering

PinkSELECT stelt klanten in staat om hun investering in tools te maximaliseren door duidelijke criteria te ontwikkelen die een consistente koppeling met hun servicemanagementprocessen garanderen. Het biedt de formulieren, sjablonen en procesdefinities die nodig zijn om een ​​tool selectieproces te vergemakkelijken.

De PinkSELECT-service omvat:

  • Selectie en weging van functionele criteria.
  • Definitie van strategische richting, technische factoren en kostenevaluatie.
  • (Ontwikkeling van use cases.)
  • Beheer van klantenscores van demonstraties van leveranciers.

PinkSELECT biedt een leverancier neutraal proces om de beste servicemanagement tools voor een bepaalde organisatie te selecteren, waaronder:

  • Focus op de strategische richting van de organisatie.
  • Functionele vereisten-matrix gebaseerd op het ITIL-raamwerk en versterkt door de geconsolideerde ervaring van meerdere best practice-adviesopdrachten.
  • Focus op de technische factoren.
  • Focus op totale eigendomskosten.

De PinkSELECT-service is op maat gemaakt voor elke organisatie, rekening houdend met softwarepakketten binnen de algemene context van de ITIL-reis van de organisatie. Tools zoals de ITIL Functionaliteiten Matrix, gecombineerd met aanvullende adviesactiviteiten, stellen PinkSelect in staat om elke organisatie aanbevelingen te doen voor hun specifieke behoeften.

 

Contact

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503