VeriSM™ Foundation E-Learning

Leermethode: E-Learning
Duur: 12 months
Prijs: €699
Overzicht

VeriSM ™ helpt organisaties de uitdagingen van servicemanagement in het digitale tijdperk te begrijpen en erop te reageren. Het creëert een servicemanagementmodel waarin alle capaciteiten en verantwoordelijkheden van de organisatie worden ingezet bij het leveren van superieure service.

VeriSM ™ is een zakelijke servicemanagementbenadering voor het digitale tijdperk, gericht op de visie van servicemanagement. Het VeriSM ™ -model stelt organisaties in staat om het juiste product of de juiste dienst op het juiste moment aan hun consumenten te produceren en te leveren, terwijl het maatwerk en afstemming op het type bedrijf, de grootte van de organisatie, bedrijfsprioriteiten, organisatiecultuur en zelfs de aard van het individuele project of dienst.

  • Behaal uw VeriSM Foundation-certificaat in uw eigen tempo
  • Een jaar toegang
  • Volledig geaccrediteerd
  • Bevat quizzen, oefeningen, studiegidsen.
  • Ondersteuning beschikbaar via e-mail
  • Examenvoucher

In het VeriSM ™ -model zijn de principes van governance en servicemanagement relatief stabiele elementen, die alleen veranderen als de behoeften van de organisatie veranderen. De Management Mesh is flexibel en wordt naar behoefte aangepast voor producten en diensten, bijvoorbeeld om een ​​nieuwe managementpraktijk of een nieuwe technologie te integreren. In vier fasen wordt het product of de dienst gedefinieerd, geproduceerd, geleverd en ondersteund (Define, Produce, Provide en Reageer).

VeriSM ™ is een geregistreerd handelsmerk van IFDC.

Leerdoelen

VeriSM Foundation is voor iedereen die werkt met (of wil werken met) producten en diensten die mogelijk worden gemaakt door technologie. Het is een ideaal instapmodel voor diegenen die willen werken in IT, servicemanagement of met digitale services.

Exameninformatie:

Duur: 90 minuten
Aantal vragen: 30 (meerkeuze)
Voldoet: 65%
Open boek: Ja

Programma

VeriSM Foundation is for anyone who works with (or wants to work with) products and services enabled by technology. It’s an ideal entry-level for those wanting to work in IT, service management or with digital services.

Exam Infomation:

Duration:  90 min
Number of questions: 30 (Multiple Choice)
Pass mark: 65%
Open book: Yes

Voorvereisten

Er zijn geen voorwaarden voor deze cursus.

Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
VeriSM™ Foundation E-Learning E-Learning

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand