PinkPerform: Service Performance Management

PinkPerform: Service Performance Management

Service Performance Management?

Waar PinkScan de huidige status van processen in kaart brengt, is PinkPerform de pragmatische aanpak om de processen in een organisatie blijvend optimaal te laten functioneren. Hiermee waarborg je de continue aansluiting van de ondersteuning van IT voor de steeds veranderende bedrijfsprocessen.

Zoals je van Pink Elephant gewend bent, doen we dit over de assen van mens, proces en technologie (People, Process & Technology). Hierdoor worden alle aspecten van de organisatie betrokken bij de verbetering van de processen.

PinkPerform

Pink Elephant blinkt uit in het leveren van succesvolle, resultaatgerichte consultancy diensten van concept tot voltooiing, of u nu strategische planning, onbevooroordeelde beoordelingen, objectieve analyse, ontwerpbegeleiding, implementatieassistentie of simpelweg een visie op wat zou kunnen zijn nodig heeft.

Het volledige scala aan Best Practice Frameworks vormt de basis van de beproefde PinkPerformance aanpak van Pink Elephant voor Service Performance Management. Onze consultants van wereldklasse werken met u samen bij elke stap in het proces. Pink Elephant consultants vervullen de rol van een vertrouwde adviseur. We delen onze jaren van kennis en praktijkervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

Bij Pink Elephant is ons doel om zinvolle resultaten te leveren door het nemen van best practice kennis en deze te combineren met de kritische lessen die we hebben geleerd van de honderden organisaties die we over de hele wereld hebben geholpen, gebaseerd op de volgende Lifecycle Approach.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503