ITSM Oplossingen

ITSM Oplossingen

Pink Elephant Education helpt organisaties grip te krijgen op hun IT-landschap en processen. Dit doen wij niet alleen. Pink Elephant heeft partnerships met bedrijven die technische oplossingen aanbieden om dit doel te bereiken. Onze marktkennis en expertise wat betreft verschillende (IT) Service Management frameworks en best practices, in combinatie met de hieronder beschreven tools brengen de kwaliteit van uw IT-dienstverlening naar een hoger niveau.

Cherwell

Pink Elephant Education is de enige Cherwell partner voor de gehele EMEA regio, en bedient klanten over de hele wereld. Cherwell is een leidende leverancier van innovatieve Enterprise en Service Management (ESM) oplossingen. Bijzonder aan Cherwell is dat het niet alleen een ITSM-tool is, maar dat het platform ook andere bedrijfsprocessen zoals HR, Facilitair Management, Security, Risk en Compliance ondersteunt. Het is daarmee een volwaardige Enterprise Service Management oplossing.

lees meer

FireScope

Pink Elephant Education is hoofdleverancier van FireScope producten in de EMEA-regio. FireScope biedt Discovery en Monitoring oplossingen op infrastructuur, keten en bedrijfsproces niveau. De tooling van FireScope brengt automatisch en realtime in kaart welke IT-middelen onderdeel zijn van de IT-infrastructuur en hoe deze elementen van elkaar afhankelijk zijn. Ook wordt er een monitoring tool aangeboden die realtime inzicht geeft in de status, performance en beveiliging van de infrastructuur, maar ook van de bedrijfsprocessen.

Lees meer

‘IT service management (ITSM) is a concept that enables an organization to maximize business value from the use of information technology.’

Axelos Eigenaar ITIL®

Waarom Pink Elephant?

Het partnership met Cherwell en FireScope komt niet uit de lucht vallen. De tooling die beide organisaties bieden sluit perfect aan op de expertise van Pink op het gebied van IT Service Management en Security.

Pink Elephant Education is al decennialang voorloper als het gaat om IT Service Management. We waren de eerste die ITIL in Nederland introduceerde en staan tot op de dag van vandaag hoog aangeschreven als het gaat om ITSM advies, training en technologie.

Make An Enquiry

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503