Cherwell®Implementatie Services

Cherwell®Implementatie Services

Toonaangevend in IT-beheer – sinds de oprichting in 1980 is Pink Elephant een toonaangevende wereldwijde leverancier van best practices voor IT-beheeroplossingen. Pink Elephant biedt complementaire diensten op het gebied van onderwijs, consulting en beheerde servicedesk en streeft naar geïntegreerde en geoptimaliseerde ondersteuningservaringen door middel van een effectief proces en de beste automatiseringstechnologieën.

 

 

 

Pink Elephant is een wereldwijde leider in de IT Service Management-industrie, met bijna 40 jaar ervaring op dit gebied. Met onze advies- en IT-dienstverlening halen we het beste uit onze klanten door de kennis en creativiteit van hun medewerkers te vertalen naar tastbare resultaten.

We zijn actief in meer dan 10 landen en helpen organisaties over de hele wereld bij het creëren van een synergie tussen business en IT via onze diensten op het gebied van training, consulting, IT-ondersteuning en technologie.

Pink Elephant streeft naar geïntegreerde en geoptimaliseerde ondersteuningservaringen door middel van effectieve processen en de beste automatiseringstechnologieën.

Wij zijn van mening dat een ITSM-implementatie moet passen bij de bedrijfsdoelen en -doelstellingen. We erkennen ook dat elke organisatie uniek is, daarom werken we nauw samen met elke klant om inzicht te krijgen in hun zakelijke vereisten, huidige kansen en verwachte toekomstige uitdagingen.

 

Cherwell Implementatie Partner

Pink Elephant is er trots op een wereldwijde praktijk te hebben van ervaren Cherwell-consultants met een niet-aflatende “can do” -houding. We hebben expertise met het Cherwell-platform zelf en een diep begrip van de ITSM-principes van best practices die aan alle succesvolle implementaties ten grondslag liggen.

 

 

Waarom Pink Elephant kiezen om u te helpen?

 • Wereldwijde praktijk van ervaren Cherwell-consultants
 • Service Management-experts wereldwijd
 • Agile methodologie voor al het leverings- en ontwerpwerk
 • Onderwijs- en adviesdiensten die de software van Cherwell aanvullen, zodat u de volledige waarde van uw ITSM-investering kunt realiseren
Contact

Belangrijkste mogelijkheden en kenmerken van Cherwell

 • PinkVerifiedTM ITSM-processen
 • Low-code ontwikkeling
 • Workflow-automatisering
 • Samenvoegbare applicaties
 • Dashboards en rapportage
 • Gemakkelijk uit te breiden en te integreren
 • Configuratiebeheerdatabase
 • Toewijzing van toepassingsafhankelijkheid
 • SaaS of implementatie op locatie
Start uw implementatie

Cherwell Producten

Verenig en vereenvoudig service-ervaringen voor alle medewerkers

Met het bekroonde Cherwell® Service Platform kunt u workflows automatiseren, systemen integreren en de productiviteit van medewerkers verbeteren voor afdelingen binnen en buiten de traditionele grenzen van IT. Onze innovatieve oplossingen voor HR, beveiliging, PPM en facilitaire zaken zijn uitgeroepen tot leider in de Forrester Wave for Enterprise Service Management en bieden, in combinatie met een codeloze configuratie, een eenvoudige en kosteneffectieve manier om workflows in de hele onderneming te maken.

 

Bekijk alle enterprise producten

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503