Pink ElephantCherwell Mobiele App

Stel uw personeel in staat om meer gedaan te krijgen.

Pink ElephantCherwell Mobiele App Stel uw personeel in staat om meer gedaan te krijgen.

Cherwell Mobiele App

Met de Pink Cherwell-app kunnen uw mobiele medewerkers efficiënter werken, de klantenservice verbeteren en de kosten verlagen. De Workforce Mobility-app voor Cherwell, Enterprise Mobility, IT Asset Management & Mobile Device Management-oplossingen stroomlijnt en automatiseert uw workflow en laat vrijwel geen ruimte voor menselijke fouten.

We zorgen ervoor dat uw personeel sneller presteert, verbeteren hun klantenservice en verlagen de algemene bedrijfskosten bij elke stap van uw mobiele, externe of gedecentraliseerde workflowproces.

App voor personeelsmobiliteit

Pink’s Workforce Mobility App voor CHERWELL verbetert de productiviteit van uw personeel door workflowautomatisering, realtime automatisering en automatische integratie met uw Cherwell-supportdesk.

Enterprise-Mobiliteit

Rust uw werknemers uit met onze real-time klantenserviceapparatuur om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn op servicelocaties en in staat zijn om bestellingen in één bezoek te voltooien.

IT-Activabeheer

We bieden diensten voor activabeheer, activacontrole en activagebruik om ervoor te zorgen dat u uw infrastructurele kosten en verliezen beperkt door de verantwoording, controle en herstel van activa te verbeteren.

Beheer van mobiele apparaten

De oplossingen voor mobiel apparaatbeheer bieden eindgebruikers en beheerders uitgebreide controle op afstand over hun slimme apparaten om de totale apparaat-, inhoud- en gebruiksveiligheid te garanderen.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503