4me Service Management

ITSM, ESM, and SIAM capabilities gecombineerd.

4me Service Management ITSM, ESM, and SIAM capabilities gecombineerd.

Maak kennis met de ultieme oplossing voor naadloos servicebeheer

Bij Pink Elephant begrijpen we dat ITSM een complex proces kan zijn, daarom werken we samen met 4me® om een compleet platform te bieden dat end-to-end transparantie garandeert voor de best mogelijke service-ervaring.

Waarom 4me?

Met 4me® profiteert u van de gecombineerde voordelen van ITSM-, ESM- en SIAM-mogelijkheden, waardoor het voor alle interne afdelingen – inclusief IT, HR en Facilities – gemakkelijker dan ooit is om naadloos samen te werken. Bovendien staat ons team van consultants, ingenieurs en ontwikkelaars van wereldklasse u bij elke stap bij, van procesontwerp tot software-implementatie en verder.

Ontdek 4me!

Waarom kiezen voor Pink Elephant als uw ITSM-partner?

Met een wereldwijde praktijk van ervaren 4me-consultants, evenals Service Management- en SIAM-experts, zijn we ervan overtuigd dat onze agile methodologie voor al het leverings- en ontwerpwerk, in combinatie met onze onderwijs- en adviesdiensten, de 4me-software zal aanvullen om u in staat te stellen de volledige waarde van uw ITSM-investering te realiseren.

Organiseer een demonstratie

Waarom investeren in de ESM-oplossing?

Door te investeren in de ESM-oplossing kunnen bedrijven de afstemming tussen business en IT verbeteren, de flexibiliteit vergroten, de kosten verlagen, de winstgevendheid verbeteren, regelgevings- en beveiligingsrisico’s verminderen en de tevredenheid over IT verbeteren. En met de juiste ITSM-oplossing en partner is uw organisatie in staat de levering van IT-diensten te standaardiseren op basis van budgetten, resources, processen en resultaten.

Neem geen genoegen met minder dan het beste – kies Pink Elephant en 4me® voor een gestroomlijnde servicemanagementervaring die gemakkelijk te gebruiken is en veel waarde biedt voor elk soort bedrijf.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503