Organisatieadvies

Organisatieadvies

Organisaties hebben continu te maken met veranderingen. Omgaan met deze veranderingen is voor veel organisaties een uitdaging. Processen en businessmodellen dienen niet meer het oorspronkelijke doel en worden inefficiënt. Pink Elephant helpt je om de organisatie optimaal in te richten om zo efficiënt mogelijk te zijn.

Omdat omgaan met veranderingen voor veel organisaties een uitdaging is, biedt Pink Elephant hiervoor organisatie advies aan. Aan de hand van ons Performance Improvement Model analyseren we waar jouw organisatie nu staat, wat de gewenste situatie is en welke veranderingen er nodig zijn om daar te komen. Wij leveren hierbij niet alleen advies, maar kunnen organisaties ook ondersteunen bij het implementeren van deze veranderingen, middels trainingen, workshops en business simulatie games.

Aanpak

De wijze van implementatie en adoptie van eenzelfde verandering is voor elke organisatie of team anders. Dit omdat iedere organisatie een eigen cultuur heeft, of er binnen een organisatie zelfs meerdere culturen aanwezig zijn. Belangrijke pijlers die invloed hebben op de implementatie, zijn de organisatie, de verandering/verbetering en de impact van deze veranderingen. Met ons Performance Improvement Model houden we rekening met al deze pijlers en brengen een advies uit op basis van best practices.

Voor Pink Elephant begint elk traject met een intakegesprek, waarin er wordt gekeken naar de behoeften van jouw organisatie. Na de intake zal er een inventarisatietraject starten om de huidige situatie te analyseren en een advies te geven over de interventies om de gewenste situatie te bereiken. Vervolgens zal de implementatiefase starten, waarin de gewenste veranderingen worden doorgevoerd. Na afronding van de implementatie vindt er een nazorgfase plaats, waarin wordt gekeken of de gewenste effecten zijn bereikt en of er eventueel nog andere stappen gezet dienen te worden.

PI-Model

Met ons Performance Improvement Model geven wij strak en slim vorm aan elk onderdeel van een ontwikkeltraject, passend bij de veranderbehoefte en cultuur van jouw organisatie.

Proces consulting

Wanneer de complexiteit toeneemt, worden processen vaak inefficiënter. Pink Elephant is specialist in het begeleiden van organisaties bij het optimaliseren van deze processen.

Service integration

Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van partners om hun diensten te kunnen leveren. Pink Elephant kan helpen je organisatie hierop in te richten.

Organisatieontwikkeling

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa.
Lees meer

 

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049