Maatwerk voor organisaties

PinkPortal voor organisaties

Gratis Demo

Maatwerk voor organisaties

PinkPortal voor organisaties Gratis Demo

Het nieuwe leren

Nog maar een aantal jaar geleden kostte het gemiddeld €1500 om een medewerker bijvoorbeeld een ITIL foundation certificaat te laten behalen. Dan laten we de kosten die het met zich meebrengt dat een medewerker enkele dagen niet inzetbaar is nog achterwege. De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geboekt op het gebied van e-learning binnen Pink Elephant, waardoor trainingen nu efficiënter en voordeliger zijn dan ooit.

Flexibel

Medewerkers kunnen met onze e-learning modules trainingen volgen waar en wanneer ze willen. Zelfs de examens kunnen online worden afgelegd. Onze e-learning modules bestaan uit ‘learning bites’; korte behapbare lessen die tussen de vijf minuten en een half uur duren. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen hoeveel tijd ze vandaag besteden aan hun ontwikkeling. Het leerportaal geeft medewerkers zelfs aan wanneer wij denken dat iemand, op basis van kennis en voortgang, klaar is voor het examen.

Voordelig

De kosten van een e-learning module zijn ook een stuk lager dan van voor een klassikale training. Waar een cursist een aantal jaar geleden nog €1500 kwijt was voor het behalen van een ITIL Foundation certificering, bieden wij particulieren nu een abonnement aan met 7 trainingen voor €499,- (exclusief examen). Voor bedrijven is het mogelijk om al toegang te krijgen tot het portal voor slechts €10,- per medewerker.

Maatwerk

Het PinkPortal voor Organisaties is maatwerk. Naast de inhoud en kosten van het platform kunnen wij ook de look & feel van het portal afstemmen op de specifieke wensen van organisaties. Wij bespreken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe organisaties gebruik maken van de Pink Portal

Een flexible oplossing

Toegang

Cursisten krijgen een jaar lang de beschikking over het leerplatform. Via de app hebben ze altijd en overal toegang vanaf elk device.

Memo Trainer

De Memotrainer verzorgt oefenvragen over de behandelde stof. Cursisten kunnen zelf instellen hoe veel en hoe vaak ze deze oefenvragen willen ontvangen in hun mailbox of in de app. De Memotrainer onthoudt de gegeven antwoorden en past nieuwe vragen hier op aan. Zo ligt de focus op de lesstof die cursisten nog niet goed beheersen.

Learning Bites

De trainingen zijn opgedeeld in korte interactieve lessen van tien tot twintig minuten. Zo kunnen cursisten hun eigen tijd indelen en hoeven ze geen volledige cursusdagen in te plannen.

Examen doen

Examens dienen via Pink Elephant geboekt te worden. Cursisten kunnen kiezen tussen een fysiek en online examen. Het online examen kunnen cursisten op een tijdstip en locatie naar keuze doen. Hiervoor is enkel een device met internetverbinding en een webcam benodigd.
Interactief

Interactief
In onze e-learning modules worden deelnemers actief betrokken bij de lesstof. Zo wordt elk onderdeel afgesloten met oefenvragen. Ook biedt het platform een chatfunctie waarmee deelnemers met elkaar kunnen discussiëren over de inhoud.

Aanvullend aanbod

Pink Elephant bied ook workshops en business simulatie games. Business Simulatie games zijn de beste manier om het geleerde te oefenen in een realistische maar veilige omgeving. In de workshops gaan we met deelnemers dieper in op methodieken uit de trainingen en op toepassing hiervan in de dagelijkse praktijk.

Bekijk het aanbod

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049