Joost-ITE-learning

Up-to-date kennis koppelen aan een gezonde balans tussen werk en privé

Download de volledige case study
Joost-ITE-learning Up-to-date kennis koppelen aan een gezonde balans tussen werk en privé Download de volledige case study

De uitdagingvoor Joost-IT

In de consultancy en detachering markt is er een verband tussen certificering en het uurtarief. Tegelij- kertijd heeft het volgen van trainingen en opleidingen een behoorlijke impact op een organisatie. Naast

de kosten voor de training zelf zijn er immers ook de gederfde inkomsten omdat een medewerker een aantal dagen niet declarabel is.

Specifiek voor Joost-IT is daarnaast een gezonde work-life balance belangrijk. Certificering geheel
in privé-tijd van de medewerker is dan ook geen optie. Aangezien zowel het bedrijf als de individuele medewerker profiteren van een CV met grondige en actuele certificering, valt de keuze op e-learning.

Download de volledige case study

De oplossing van Pink Elephant sluit optimaal aan op de wensen van Joost-IT. Dit omdat er kwalitatief hoogwaardige trainingen worden aangeboden op een manier die het mogelijk maakt om tijdens de vrije uren, binnen en buiten werktijd, veel kennis
op te doen. Joost-IT is enthousiast over de toetsing van de behandelde stof in de bijbehorende app. Het zorgt ervoor dat de kennis echt landt en ‘top-of- mind’ blijft. En dat is uiteindelijk ook de filosofie van Joost-IT zelf.

Lees meer over de Pink Portal

Zelf kiezen wanneer en wat geleerd wordt

Het e-learning portaal van Pink Elephant biedt de medewerkers van Joost-IT de keuze uit de belang- rijkste best practices in de branche van het bedrijf. De medewerker kiest zelf welke module opgepakt wordt en wat het tempo is. Met beter gecertificeerde ‘kennis-consultants’ als resultaat.

Toch zijn er ook uitdagingen, zeker voor een informeel bedrijf als Joost-IT. ’Net als bij andere organisaties blijkt de certificering, door de waan- van-de-dag, er in de praktijk soms wat bij in te schieten, aldus Marcel Bosman van Joost-IT. De e-learning oplossing van Pink Elephant geeft managers inzicht in de voortgang van de modules. Vanuit ons vakgebied zijn we bekend met het stimu- leren en motiveren van mensen en hebben ook intern een mooie oplossing bedacht waarmee motivatie en de work-life balance in evenwicht blijft.

Free Trial

Voordelen voor Joost-IT

 • Medewerkers opleiden met een goede balans tussen werk en privé.
 • Individuele keuzemogelijkheden uit een breed aanbod.
  Makkelijk toegankelijk op alle soorten devices.
 • Toetsing van de afgeronde content, met extra aandacht voor materie die minder is blijven hangen.
 • Inzicht in de voortgang van de modules.
 • Goede prijs-kwaliteits verhouding.

Over Joost-IT

Joost-IT is een vooruitstrevende IT-onderneming gespecialiseerd in Agile Service Management en IT Tooling Consultancy. Het net buiten Den Haag gevestigde bedrijf beschouwt de relatief kleine omvang als een pluspunt omdat het – anders dan in het bedrijfsleven – door de besluitvorming heen kan vliegen en snel kan handelen.

Why the Pink Portal?

 • Overal, altijd en op alle apparaten leren
 • Gepersonaliseerd leertraject door Memotrainer
 • 12 maanden onbeperkte toegang tot het volledige Pink-trainingsportfolio
 • Interactief: maakt communicatie mogelijk met een trainer of andere deelnemers
Meer informatie Pink Portal

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049