COBIT® 2019 Foundation E-Learning

Leermethode: E-Learning
Duur: 12 months
Prijs: €699
Overzicht

Laat u certificeren in het ontwerpen en implementeren van een gestroomlijnd IT-governancesysteem voor uw bedrijf met behulp van de best practices van COBIT 2019. Word gekwalificeerd via het e-learningportaal van Pink Elephant en krijg 12 maanden toegang tot de cursus.

COBIT® biedt de leidraad en middelen om een ​​best-fit governancesysteem op te bouwen en in stand te houden dat aansluit bij belangrijke gerelateerde normen, kaders en voorschriften. Het COBIT-raamwerk is ook erg relevant voor de moderne onderneming: het brengt structuur in de besluitvorming en helpt bij het creëren van een flexibeler bestuurssysteem. COBIT biedt de nieuwste ideeën op het gebied van Enterprise Governance of Information & Technology (EGIT) en is een uitgebreide opslagplaats van richtlijnen, tools, modellen en middelen om bedrijfsleiders te helpen hun doelstellingen voor effectief I & T-beheer te bereiken.

  • Behaal uw COBIT 2019-certificaat in uw eigen tempo
  • Een jaar toegang
  • Bevat quizzen, oefeningen, studiegidsen.
  • Ondersteuning beschikbaar via e-mail
  • Inclusief examenvoucher

COBIT® is een gedeponeerd handelsmerk van ISACA

Leerdoelen
  • Hoe IT-doelen af te stemmen op strategische bedrijfsdoelstellingen met behulp van tools die zijn ontworpen om het bestuur een breder perspectief te geven en de praktijk meer flexibiliteit.
  • De waarde die wordt ontleend aan IT, noodzakelijke middelen en potentiële risico’s tijdens het opbouwen van een volwassen relatie tussen het bedrijf en IT.
  • De verschillende soorten IT-governance-frameworks zoals ITIL, NIST etc., inclusief de voordelen van elk en hoe ze werken.
Programma

Examen informatie:

Het COBIT 2019 Foundation Examen is een online, gesloten boek, op afstand gecontroleerd examen. Het examen omvat acht domeinen en bevat in totaal 75 vragen. Het aantal vragen in elk domein is gebaseerd op het toegewezen gewicht van het domein. De onderstaande tabel geeft een gedetailleerd overzicht van de domeinen en de gewichten die eraan zijn toegewezen.

Examennemers krijgen twee uur (120 minuten) om het examen af ​​te leggen. Elke meerkeuzevraag heeft drie opties met slechts één juist antwoord. Een score van 65% of hoger is vereist om te slagen voor het examen.

Voorvereisten

Er zijn geen verplichte vereisten om het examen af te leggen.

Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
COBIT® 2019 Foundation E-Learning E-Learning

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand