Cherwell®Project & Portfolio Management

Cherwell®Project & Portfolio Management

Verhoog de zichtbaarheid en controle in de digitale onderneming

Cherwell Project & Portfolio Management biedt de zichtbaarheid en controle die projectmanagers nodig hebben om de projectresultaten te verbeteren. Het helpt u betere beslissingen te nemen over welke projecten u wilt uitvoeren en om een ​​beter inzicht te krijgen in het gebruik van resources en de projectstatus.

 

 

 

Belangrijkste mogelijkheden en functies

Demand Management – Geef prioriteit aan al uw projectverzoeken op basis van echte gegevens om ervoor te zorgen dat u de juiste projecten op het juiste moment uitvoert.

Portfoliomanagement – Stem al uw projecten af ​​op de belangrijkste strategische bedrijfsdoelstellingen.

Projectmanagement – Bied direct zichtbaarheid en status voor al uw projecten.

 

Download het overzicht van Project & Portfolio Management

Voer de juiste projecten uit met Demand Management

Met gestroomlijnd vraagbeheer kan de PMO prioriteit geven aan elk idee en projectverzoek in de hele organisatie om de juiste projecten op het juiste moment uit te voeren. Cherwell PPM maakt het gemakkelijk om voordelen, kosten en risico’s te evalueren met een scorematrix of balanced scorecard, en dashboards te gebruiken om de eisen in alle fasen te beheren en projectverzoeken te vergelijken en te prioriteren.

Advance strategische doelstellingen met portfoliomanagement

Portfoliomanagement stelt u in staat om snel de gezondheid en status van een portfolio van projecten te visualiseren en direct te zien hoe goed uw organisatie presteert ten opzichte van de strategische doelstellingen. Als er nieuwe projecteisen ontstaan, kunt u eenvoudig de mogelijke voordelen, kosten en risico’s analyseren van het omzetten van eisen in goedgekeurde projecten, zodat u de portfolio voor uw organisatie continu optimaliseert.

Vergroot de zichtbaarheid met projectmanagement

Met projectmanagement van Cherwell PPM kunnen projectleiders de status van al hun projecten in één oogopslag zien en vervolgens snel inzoomen op de details van elk project. Het systeem verzamelt automatisch informatie over inspanning, kosten, planning en risico, zodat u de status eenvoudig kunt evalueren en communiceren via gezondheidsindicatoren, en de meest urgente items en acties in prominente widgets presenteert. U kunt uw Work Breakdown-Structure maken, beheren, importeren en vernieuwen binnen Cherwell PPM of binnen MS Project – wat uw team ook verkiest.

Optimaliseer het gebruik van werknemers met resourcebeheer

Resourcemanagement zorgt voor een optimale toewijzing en inzet van projectmedewerkers voor een meer succesvolle projectplanning en uitvoering. Cherwell PPM helpt u bij het evalueren van de verplichtingen van organisatorische rollen of specifieke individuen om ervoor te zorgen dat er voldoende capaciteit is om het werk te voltooien tijdens de projecttijdlijn.

Contact

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Misha Macinski

Business Unit Manager Technology +31622949503