Wij helpen organisaties beter presteren

OpleidingVoor Organisaties

Wij helpen organisaties beter presteren

OpleidingVoor Organisaties

Organisatieontwikkeling en advies

Bij Pink Elephant Education geloven we in de kracht van mensen, technologie, processen en het werken in ecosysteem van partners.

Meer over organisatieadvies

Al deze aspecten zijn door veranderende businessmodellen, disruptieve marktontwikkelingen en veranderende klantvragen onderhevig aan verandering. Omgaan met deze veranderingen is voor veel organisaties een uitdaging. Pink Elephant biedt naast onderstaande oplossingen organisatieadvies op dit gebied.

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa.
Lees meer

 

Producten

Incompany Training

Alle trainingen van Pink Elephant kunnen ook gegeven worden in de vorm van een incompany training: een training bij jou op locatie, geheel afgestemd op de praktijk, wensen en kennisbehoefte van jouw organisatie!

Lees meer

E-learning

Naast klassikale trainingen bieden wij verschillende e-learning modules aan. De goedkoopste manier om jouw medewerkers te certificeren! Voor organisaties bieden we maatwerk.

Lees meer

Business Simulation Games

In de games worden technieken uit de theorie toegepast in een praktisch scenario. De beste en leukste manier om Best Practices, trainingen en Frameworks te laten landen in een team!

Lees meer

Workshops

Kennis sneller en beter omzetten in blijvende resultaten door nog verdere verdieping van de trainingen? Onze workshops vertalen theorie naar de praktijk van jouw organisatie.

Lees meer

Contact

Contact

Chantal Michielse

Operations Manager +31618511049

Opleider van het jaar!!

Pink Elephant Education is de nummer één aanbieder van IT-opleidingen! Volgens het laatste onderzoek van Computable – Lees meer