Pink Elephant breidt ITIL® 4 e-learning aanbod uit

Pink Elephant breidt ITIL® 4 e-learning aanbod uit

Pink Elephant breidt ITIL® 4 e-learning aanbod uit

Begin 2019 is ITIL® 4 gelanceerd. In eerste instantie werd alleen de Foundation training aangeboden, maar het afgelopen jaar zijn daar vier klassikale vervolgtrainingen aan toegevoegd. binnenkort zijn deze ITIL® 4 vervolgtrainingen ook als e-learning beschikbaar bij Pink Elephant!

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve (DPI)

In de wereld van ITIL® 4 zijn er twee titels te behalen: ITIL® Managing Professional en ITIL® Strategic Leader. Voor beiden is het ITIL® 4 DPI certificaat vereist. Deze training is dus een essentieel onderdeel voor iedereen die hogerop in de ITIL® 4 rangorde wilt komen.

De Direct, Plan & Improve cursus biedt IT’ers de praktische vaardigheden om een lerende en verbeterende IT-organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting. Naast het verwerven van kritische informatie over belangrijke ITIL® 4-praktijken – zoals continual improvement en portfoliomanagement – leer je over de impact van Agile en Lean en hoe deze methoden kunnen worden ingezet in een organisatie.

Lees meer

ITIL® 4 Specialist: Create, Deliver & Support (CDS)

De Create, Deliver & Support cursus is bedoeld voor IT’ers die verantwoordelijk zijn voor IT-servicemanagement, digitale diensten en de end-to-end ondersteuning en levering. CDS kijkt verder dan de huidige processen van ITIL® v3 om meer te weten te komen over het creëren, leveren en ondersteunen van diensten in het nieuwe Service Value System.

Lees meer

ITIL® 4 Specialist: Drive Stakeholder Value (DVS)

De Drive Stakeholder Value cursus is ideaal voor iedereen die een goed inzicht wil krijgen in de verschillende soorten interacties tussen een dienstverlener en zijn klanten, gebruikers, leveranciers en partners.

Het kernbegrip achter Drive Stakeholder Value is om inzicht te geven in de manier waarop de vraag kan worden omgezet in waarde door middel van IT-ondersteunde diensten. De cursus behandelt belangrijke onderwerpen zoals service level-agreement design, multi-supplier management, relatiebeheer, customer en user experience design en customer journey mapping.

Lees meer

ITIL® 4 Specialist: High Velocity IT (HIT)

De High Velocity IT cursus omvat de manieren waarop organisaties en digitale bedrijfsmodellen in hogesnelheidsomgevingen functioneren, met een focus op de snelle levering van producten en diensten om maximale bedrijfswaarde te verkrijgen.
Deze kwalificatie geeft IT’ers inzicht in werkmethoden zoals Agile en Lean, en technische praktijken en technologieën zoals cloud, automatisering en automatisch testen.

Lees meer

ITIL® 4 Managing Professional (MP) en Strategic Leader (SL)

ITIL® 4 bestaat uit 2 tracks, ITIL® Managing Professional (MP) en ITIL® Strategic Leader (SL). Het afronden van de ITIL 4® Foundation training samen met bovenstaande vier vervolgtrainingen, die binnenkort ook als e-learning aangeboden worden, staat garant voor de ITIL® 4 Managing Professional titel.

Wij verwachten dat de laatste module, ITIL® 4 Leader: Digital & IT Strategy (DITS) nog in 2020 voorgesteld gaat worden. Met deze nieuwe cursus zal ook het behalen van de titel ITIL® Strategic Leader (SL) mogelijk worden.

Interesse in de nieuwe e-learning modules? Hou onze website in de gaten of neem direct contact met ons op.

Related Articles