ITIL® 4 Specialist en Strategist e-learning

ITIL® 4 Specialist en Strategist e-learning

ITIL® 4 Specialist en Strategist modules nu ook als e-learning beschikbaar

Begin 2019 is ITIL® 4 gelanceerd. In eerste instantie werd alleen de Foundation training aangeboden, maar het afgelopen jaar zijn daar vier klassikale vervolgtrainingen aan toegevoegd. Inmiddels zijn deze ITIL® 4 vervolgtrainingen ook als e-learning beschikbaar bij Pink Elephant! Zo kun je de training volgen waar en wanneer je maar wilt.

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve (DPI)

In de wereld van ITIL® 4 zijn er twee titels te behalen: ITIL® Managing Professional en ITIL® Strategic Leader. Voor beiden is het ITIL® 4 DPI certificaat vereist. Deze training is dus een essentieel onderdeel voor iedereen die hogerop in de ITIL® 4 rangorde wilt komen.

De Direct, Plan & Improve cursus biedt IT’ers de praktische vaardigheden om een lerende en verbeterende IT-organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting. Naast het verwerven van kritische informatie over belangrijke ITIL® 4-praktijken – zoals continual improvement en portfoliomanagement – leer je over de impact van Agile en Lean en hoe deze methoden kunnen worden ingezet in een organisatie.

Lees meer

ITIL® 4 Specialist: Create, Deliver & Support (CDS)

De Create, Deliver & Support cursus is bedoeld voor IT’ers die verantwoordelijk zijn voor IT-servicemanagement, digitale diensten en de end-to-end ondersteuning en levering. CDS laat zien hoe verschillende value streams en activiteiten kunnen integreren om waardevolle diensten te creëren, leveren en ondersteunen in het nieuwe Service Value System.

Lees meer

ITIL® 4 Specialist: Drive Stakeholder Value (DSV)

De Drive Stakeholder Value cursus is ideaal voor iedereen die een goed inzicht wil krijgen in de verschillende soorten interacties tussen een dienstverlener en zijn klanten, gebruikers, leveranciers en partners.

Het kernbegrip achter Drive Stakeholder Value is om inzicht te geven in de manier waarop de vraag kan worden omgezet in waarde door middel van IT-ondersteunde diensten. De cursus behandelt belangrijke onderwerpen zoals service level-agreement design, multi-supplier management, relatiebeheer, customer en user experience design en customer journey mapping.

Lees meer

ITIL® 4 Specialist: High Velocity IT (HIT)

De High Velocity IT cursus omvat de manieren waarop organisaties en digitale bedrijfsmodellen in supersnel veranderende (high velocity) omgevingen functioneren, met een focus op de snelle levering van producten en diensten om maximale bedrijfswaarde te verkrijgen.
Deze kwalificatie geeft IT’ers inzicht in werkmethoden zoals Agile en Lean, en technische praktijken en technologieën zoals cloud, automatisering en automatisch testen.

ITIL® 4 Managing Professional (MP)

ITIL® 4 bestaat uit 2 tracks, ITIL® Managing Professional (MP) en ITIL® Strategic Leader (SL). Het succesvol afronden van de ITIL 4® Foundation training samen met bovenstaande vier vervolgtrainingen staat garant voor de ITIL® 4 Managing Professional titel.

Meer weten over de e-learning modules van Pink Elephant? Bekijk de e-learning pagina of neem contact op via Opleidingen@pinkacademy.nl.

Related Articles