Pink Elephant Education Cedeo erkenning E-Learning opleidingen

Pink Elephant Education Cedeo erkenning E-Learning opleidingen

Pink Elephant Education Cedeo erkend

Met trots kunnen we melden dat Pink Education voor haar E-Learning opleidingen is beloond met een Cedeo-erkenning. Cedeo voorziet als strikt onafhankelijke instantie in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen

 


Kwaliteit is heel belangrijk voor Pink Elephant. Omdat alle opleidingen/cursussen worden afgesloten met een onafhankelijk examen (vaak internationaal geaccrediteerd), is het van belang dat het niveau van de cursussen hoog is zodat er een goed slagingspercentage is. Zowel uit het Cedeo onderzoek als uit de cijfers van Pink Elephant zelf, blijkt dat dit goed uitpakt. 

Naast kwaliteit heeft Pink Elephant ook innovatie hoog in het vaandel staan. Het feit dat er moet worden voldaan aan internationale standaarden, helpt mee om het aanbod op een continu hoog niveau te houden. Pink Elephant wordt door de deelnemers aan het Cedeo-onderzoek professioneel genoemd en daarnaast heeft het de afgelopen periode laten zien goed en snel in te kunnen spelen op onverwachte zaken. De manier waarop zij hun programma- aanbod hebben omgezet in een volledig digitaal systeem roept bewondering op. Deelnemers vinden het prettig dat ze op deze manier baas zijn over hun eigen tijd en opdrachtgevers vinden het prettig dat werknemers minder tijd kwijt zijn aan opleiden, terwijl het niveau gelijk blijft. 

De inhoud van de e-learnings voldoet bij alle referenten aan de verwachtingen zoals die van tevoren waren gewekt. Dit geldt zowel voor de verwachtingen qua niveau als voor de verwachtingen voor wat betreft de duidelijkheid, de diepgang en het theoretische en praktische gehalte. Iedereen is hier tevreden over en twintig procent geeft hier zelfs de hoogst mogelijke score van “zeer tevreden”. Een van de referenten vertelt: “Bij een e-learning is het vaak moeilijk om een duidelijke link met de praktijk te maken, vaak blijft het bij theoretische overdracht. Dat is bij deze e-learning van Pink Elephant zeker niet het geval, de inhoud sluit erg goed aan bij wat onze mensen in de praktijk tegenkomen en ze kunnen dan ook heel veel direct toepassen”. En een andere tevreden respondent: “De inhoud is erg goed, heel afwisselend en uitdagend opgesteld. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is omdat er toch wel de nodige inzet van de de deelnemers wordt verwacht. Op deze manier wordt dat een stukje makkelijker”. 

 

Related Articles