Freshworks en Pink Elephant Education bundelen krachten op gebied Enterprise Service Management

Freshworks en Pink Elephant Education bundelen krachten op gebied Enterprise Service Management

Pink Elephant Education wordt reseller en implementatiepartner van Freshworks

Utrecht, 21 Juli 2021 Pink Elephant Education, onderdeel van Pink Elephant EMEA, een wereldwijde Service Management-specialist, is een samenwerking aangegaan met Freshworks Inc. Laatstgenoemde is een vooraanstaande aanbieder van softwareoplossingen die bedrijven helpen om de betrokkenheid en tevredenheid van klanten en werknemers te verhogen. De inzet van de samenwerking is digitale transformatie. Freshworks en Pink Elephant Education gaan organisaties ondersteunen bij hun digitale transformatie, door met de inzet van Enterprise Service Management bedrijfsprocessen binnen IT-, HR- en Facilities-afdelingen te stroomlijnen en te automatiseren.

Freshservice, de ITSM-oplossing van Freshworks, biedt organisaties overzicht en grip op hun IT Service Management. Freshworks staat synoniem voor krachtige en intuïtieve software die de betrokkenheid en tevredenheid van klanten en werknemers vergroot. De oplossingen bieden een snelle ROI voor bedrijven die via verschillende contactpunten met hun klanten willen communiceren. Pink Elephant EMEA kan in het kader van de samenwerking een beroep doen op meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van ITSM.

Doordat Pink Elephant Education nu Freshservice samen met haar eigen diensten kan leveren, wordt organisaties de mogelijkheid geboden om hun IT-dienstverlening aan werknemers via alle contactpunten te integreren met een flexibele, kant-en-klare en praktische oplossing die de bedrijfsefficiëntie vergroot.

 

Gijs-Jan Huisman, Managing Director bij Pink Elephant EMEA, zegt: “De klant- en werknemerservaring blijft een topprioriteit voor organisaties en een belangrijk onderdeel van elk digitaal transformatietraject. Pink Elephant heeft altijd vooropgelopen bij de ontwikkeling en implementatie van Service Management-processen en -technologieën. Onze nieuwe samenwerking met Freshworks zal ons ITSM Technology-serviceaanbod versterken. We zijn enthousiast over deze samenwerking en we kijken ernaar uit om klanten te helpen bij het nastreven van nieuwe groeimogelijkheden en het digitaal transformeren van hun bedrijf.”

 

“Freshworks maakt het eenvoudig voor bedrijven om de klantbetrokkenheid en -tevredenheid te vergroten. Met Pink Elephant kunnen zij nu beschikken over kant-en-klare ITSM-oplossingen die aan de eisen van ITIL voldoen en worden ondersteund door Freshservice. Onze oplossingen bieden schaalbare en kostenefficiënte ondersteuning voor bedrijfsbrede IT-behoeften”, zegt Raymond Hüner, General Manager Benelux & Nordics bij Freshworks.

 

“Freshservice is precies de Service Management-oplossing met een focus op de gebruikservaring die we nodig hadden om ons aanbod compleet te maken. Hiermee kunnen we een passende oplossing bieden aan elk bedrijf, van MKB-organisaties tot grote multinationals”, besluit Misha Macinski, business unit manager Technology bij Pink Elephant EMEA.

Ga voor meer informatie naar: https://www.freshworks.com/channel-webinars/pink-elephant-emea-announces-its-partnership-with-freshworks/


Over Freshworks 

Freshworks biedt innovatieve customer engagement software voor bedrijven van elke omvang, waardoor het voor teams eenvoudig is om hun klanten voor het leven te werven, te binden en te behouden. Freshworks SaaS-producten bieden een 360-graden overzicht van de klant, zijn klaar voor gebruik, eenvoudig in gebruik en bieden een snel rendement op de investering. Het hoofdkantoor van Freshworks is gevestigd in San Mateo, Verenigde Staten. Wereldwijd werken meer dan 3.000 medewerkers in kantoren over de hele wereld. Het bedrijf telt meer dan 40.000 klanten over de hele wereld, waaronder Honda, Bridgestone, Hugo Boss, Toshiba en Cisco.

https://www.freshworks.com/nl/

 

Over Pink Elephant EMEA and Pink Elephant Education

Pink Elephant is een wereldwijde Service Management specialist die organisaties helpt bij de implementatie van ITSM best practices door middel van training, consultancy en ITSM technologie services. Onze ITSM-oplossingen ondersteunen onze klanten bij hun end-to-end (Enterprise) Service Management-initiatieven door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Expect more. Expect Pink.

Kijk voor meer informatie op www.pinkelephant.co.uk of www.pinkacademy.nl

Related Articles