Stap-Budget

Stap-Budget

Stap Budget Pink Elephant Education

Sinds dit jaar kun je STAP budget aanvragen bij het UWV. Het STAP budget is maximaal 1.000 euro, inclusief btw, per persoon. Maar hoe doe je dat? We hebben het even voor je op een rijtje gezet. In 4 simpele stappen ben jij klaar om je E-Learning te starten.

  1. Al onze E-learning– en Virtuele trainingen kan je middels STAP aanvragen. Klik op de link voor meer informatie over de trainingen.
  2. Weet je welke training je wilt volgen, vul dan het formulier in aan het einde van deze pagina. Voor de volledigheid staat de prijs van de training erbij, incl. BTW. Bij trainingen die duurder zijn dan het STAP budget, zal je het verschil zelf moeten betalen. Wij verzorgen dat je aanmelding wordt geregistreerd bij het UWV. Je ontvangt tevens van ons een aanmeldingsbewijs in pdf.
  3. Op meerdere momenten in het jaar komt er STAP-budget beschikbaar. Het volgende moment is 1 september 2022 om 10:00 uur. Bij de eerste aanvraag momenten ging het erg snel met het geldpotje. Zorg dus dat je om 10:00 uur klaar zit om je aanvraag te doen.
  4. Meld je die dag aan bij het UWV
. Ga naar het STAP-portaal van het UWV en gebruik je DigiD om in te loggen. Aangezien we je al vooraanmelden kan je eenvoudig je studienummer dat je van ons krijgt gebruiken om je gegevens op te halen. Hierna kan je STAP-aanmeldingsbewijs uploaden. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord en bevestiging van het UWV. Wij geven de training vrij
 zodra wij bevestiging van het UWV hebben ontvangen dat je aanvraag is goedgekeurd. We jou een seintje dat je kunt beginnen!

Kom je er niet uit, wil je advies of heb je een vraag over het aanvragen van een training met het STAP-budget? Laat het ons weten via opleidingen@pinkacademy.nl.

Voor meer informatie zie de website van het UWV