PRINCE2® Foundation E-Learning

Leermethode: E-Learning
Duur: 12 months
Prijs: €799
Overzicht

PRINCE2® is een gestructureerde projectmanagement methodiek die de professionalisering van projecten vergroot. In de training PRINCE2® Foundation wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2®. PRINCE2® is in 1980 door Pink Elephant op de Nederlandse markt gebracht en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke standaard voor projectmanagement bij vele organisaties in binnen en buitenland.

Na deze online training training ben je in staat om een project uit te voeren volgens de richtlijnen van het het PRINCE2® Framework. Je weet welke thema’s, processen en principes er belangrijk zijn, en je kent de verschillende rollen binnen een project.

De Training
PRINCE2® staat voor Projects In Controlled Environments en is een internationaal erkend projectmanagement framework. De PRINCE2® Foundation e-learning biedt structuur met richtlijnen en hulpmiddelen voor het opstarten, initiëren, uitvoeren, beheersen en afsluiten van projecten. Het is een belangrijke standaard voor projectmanagement in veel bedrijven en organisaties.

PRINCE2® Foundation levert een solide theoretische basis op. De methode is algemeen toepasbaar op alle typen projecten en is helder gestructureerd in een aantal nauwkeurig omschreven stappen. Deze training bereidt jou, met enige zelfstudie, uitstekend voor op het PRINCE2® Foundation examen. Zowel de e-learning als het examen zijn Engelstalig.

Behaal uw PRINCE2-certificaat in je eigen tempo:

  • Een jaar toegang
  • Volledig geaccrediteerd
  • Bevat quizzen, oefeningen, studiegidsen.
  • Ondersteuning beschikbaar via e-mail
  • Examenvoucher

 

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Leerdoelen

Na deze online training (inclusief het examen) ben je in staat om een project uit te voeren volgens de richtlijnen van het PRINCE2® Framework. Je weet welke thema’s, processen en principes belangrijk zijn en je kent de verschillende rollen binnen een project.

Programma

Nadat u zich heeft aangemeld voor de PRINCE2 Foundation e-learning ontvang je een e-mail met inloggegevens voor onze online leeromgeving. Hier volg je de e-learning en oefen je voor het examen. Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot het materiaal.

Goed om te weten: Er zijn geen toelatingseisen voor deze opleiding. Na +/- 20 studie-uren waarin de e-learning is afgerond en de bijbehorende oefenexamens zijn gemaakt, ben je voldoende voorbereid om het examen met succes af te leggen.

Examen informatie:

  • Examenvoucher: 1 jaar geldig
  • Examen duur: 60 minuten
  • Examenvorm: gesloten boek, meerkeuze
  • Examenlevering: online, webcam
Voorvereisten

Er zijn geen verplichte vereisten om deel te nemen aan het PRINCE2 Foundation-examen.

Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
PRINCE2® Foundation E-Learning E-Learning

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand