ITIL® 4 Leader: Digital & IT Strategy Virtual

Leermethode: Virtueel
Duur: 3 days
Prijs vanaf: €1899
Overzicht

ITIL® 4 Leader: Digital & IT Strategy-certificeringscursus richt zich op de uitdagingen die gepaard gaan met het ontwikkelen van een digitale strategie en benadrukt hoe een digitale bedrijfsstrategie kan worden afgestemd op een IT-strategie voor zakelijk succes.

Deze driedaagse virtuele cursus is ideaal voor IT-leiders en aspirant-leiders die de essentiële vaardigheden willen ontwikkelen die nodig zijn om digitale verstoring door nieuwe technologieën te overwinnen. De geheel nieuwe cursusstructuur wordt onderwezen door middel van interactieve casestudy’s en praktische praktijkoefeningen. Dit zorgt ervoor dat deelnemers een gestructureerde en flexibele aanpak leren om uitdagingen op het gebied van servicemanagement aan te pakken en om de meeste waarde uit hun digitale eigendom te halen.

De ITIL 4 Leader: Digital & IT Strategy-cursus is een van de twee modules die nodig zijn om de ITIL 4 Strategic Leader (SL) -aanduiding te behalen. Deze cursus voegt een nieuw perspectief toe aan de ITIL-suite en tilt de discussie over ITIL-concepten naar een strategisch niveau onder bedrijfsleiders en aspirant-leiders. De andere twee cursussen die nodig zijn voor de SL-aanduiding zijn de ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve-certificeringscursus en de ITIL® 4 Foundation-certificeringscursus (een voorwaarde voor de SL-modules).
De training, materiaal en examen is Engelstalig.

De volgende ITIL 4-praktijken om u te helpen de belangrijkste factoren te begrijpen die bijdragen aan de succesvolle ITIL 4 Strategic Leader: Digital & IT Strategy:

 • Architectuurbeheer
 • Continue verbetering
 • Kennismanagement
 • Meting en rapportagebeheer
 • Beheer van organisatieveranderingen
 • Portfoliomanagement
 • Project management
 • Relatie management
 • Risicomanagement
 • Dienst Financieel Beheer
 • Strategie management
 • Personeels- en talentmanagement

ITIL is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Pink Elephant is wereldwijd geaccrediteerd door PeopleCert om ITIL-cursussen te geven voor het certificeringsprogramma.

Leerdoelen
 • Demonstreer het gebruik van ITIL-leidende principes bij beslissingen en activiteiten op het gebied van digitale en IT-strategieën
 • Breng de concepten digitale en IT-strategie, het servicewaardesysteem (SVS) en de servicewaardeketen in verband, en leg uit hoe ze samenwerken om waarde te creëren in markten die worden getransformeerd door digitale en informatietechnologie
 • Waarom organisaties de manier waarop ze zaken doen moeten veranderen in markten die verstoord zijn door digitale en informatietechnologie, en dit moeten relateren aan de concepten van strategie die ze moeten beheersen als ze deze veranderingen doorvoeren
 • Hoe een organisatie haar digitale en IT-strategie gebruikt om levensvatbaar te blijven in omgevingen die worden verstoord door digitale technologie
 • De strategische benaderingen die mogelijk worden gemaakt door digitale en informatietechnologie om klant- / marktrelevantie en operationele uitmuntendheid te bereiken
 • De risico’s en kansen van digitale en IT-strategie
 • De stappen en technieken die nodig zijn bij het definiëren en bepleiten van een digitale en IT-strategie
 • Hoe een digitale en IT-strategie te implementeren
Programma

Deze module zal zich richten op de afstemming van de digitale bedrijfsstrategie op de IT-strategie. De module behandelt ook hoe verstoringen door nieuwe technologieën organisaties in elke branche beïnvloeden en hoe bedrijfsleiders reageren.

Het tempo van de evolutie in de digitale wereld is nog nooit zo snel geweest en organisaties moeten flexibel zijn en zich aanpassen aan de steeds veranderende omgeving als ze waarde willen blijven bieden aan hun klanten en tegelijkertijd concurrerend willen blijven op de markt.

De module IT en digitale strategie voegt een nieuw perspectief toe aan de ITIL-suite en tilt de discussie over ITIL-concepten naar een strategisch niveau onder bedrijfsleiders en aspirant-leiders.

Geaccrediteerde training voor de ITIL 4 Strategic Leader-modules is verplicht om een ​​volledig begrip van het kernmateriaal mogelijk te maken. Voor deze module is ITIL 4 Foundation een vereiste. Als kandidaten de module ITIL 4 Managing Professional Transition hebben afgerond, wordt dit ook als een vereiste geaccepteerd. Bovendien vereisen de ITIL 4 Leader-modules minimaal drie jaar IT-managementervaring.

Na het behalen van de ITIL 4 Managing Professional-aanduiding, hoeven kandidaten alleen de ITIL 4 Leader: Digital and IT Strategy-module te voltooien om de ITIL 4 Strategic Leader-aanduiding te behalen.

Examen informatie:

ITIL 4 Leader: Digital and IT Strategy omvat vier casestudy-opdrachten die tijdens de sessie worden beoordeeld en een multiple-choice examen dat na de training wordt afgenomen.
Kandidaten moeten slagen voor alle casestudyopdrachten om het examen af ​​te leggen. Dit wordt voor het einde van de training door de trainers aan de kandidaten bevestigd.
Kandidaten die de case study-opdrachten niet tijdens de sessie voltooien, kunnen een aanvullende individuele schriftelijke opdracht krijgen die is gebaseerd op dezelfde case study.

Examen duur: 60 minuten. Kandidaten die het examen afleggen in een taal die niet hun moedertaal of werktaal is, krijgen 25% extra tijd, d.w.z. 75 minuten in totaal. Kandidaten moeten 21 vragen correct beantwoorden (70%) om voor het examen te slagen.

Voorvereisten

Deelnemers moeten hun ITIL 4 Foundation-certificaat hebben behaald. Bij inschrijving dient u ons een kopie van uw certificaat te bezorgen om tot deze cursus te worden toegelaten.

Beschikbare opleidingen
Virtueel
3 days
wo 11 dec
2024
Virtueel
Virtueel
Beperkte beschikbaarheid
€1899 excl. BTW
Sorry, voor deze leermethode zijn er op dit moment nog geen data beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie over deze opleiding.
Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
ITIL® 4 Leader: Digital & IT Strategy Virtual Virtueel

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand