Performance Improvement Model

Performance Improvement Model

Performance Improvement Model

Pink Elephant zorgt voor ontwikkelstrategieën waarmee organisaties het samenspel tussen mensen, processen en technologie continue verbeteren. Dat doen we al jarenlang door trainingen en consulting op basis van een bewezen succesvol stappenplan in drie fases: voorbereiding, uitvoering en verankering. Met ons Performance Improvement Model geven wij strak en slim vorm aan elk onderdeel van uw ontwikkeltraject, passend bij de veranderbehoefte en cultuur van jouw organisatie.

 

 

Voorbereiding
Wij stellen een diagnose en ontwikkelen een organisatieverbeter- of veranderprogramma of -project. Door goed te observeren, luisteren en analyseren zorgen wij voor scherpe inzichten, een afgebakende scope, een helder mandaat en een sterke voedingsbodem voor het ontwikkeltraject. We kijken zowel naar het verbeteren van processen als naar het ontwikkelen van je medewerkers en organisatie. Vragen die centraal staan:

 

 • Waar zit de ‘gap’ tussen doelen en resultaten en wat wil je bereiken met het ontwikkeltraject, op basis van welke inzichten?
 • Wat zijn concrete, haalbare en passende ontwikkeldoelen voor je organisatie, divisie, afdeling of team?

 

Uitvoering
Wij geven concreet en kwalitatief vorm aan je ontwikkeltraject en aan de agile-ontwikkeling van jouw organisatie. Hoe? Onder meer door een krachtige kick-off, workshops, trainings- en coachingsprogramma’s, business-simulaties en gap-reviews. We stimuleren en motiveren verbetering en verandering door aandacht te geven aan een spectrum van essentiële elementen:

 

 • Leiderschapsontwikkeling: via masterclasses en visioning workshops werken we aan visie, vertrouwen en voorbeeldfuncties van medewerkers binnen verbetertrajecten.
 • Trainingen: met best practices en standaarden, soft skills trainingen en functiegerichte programma’s zorgen we voor performanceverbetering op allerlei niveaus binnen de organisatie.
 • Teamperformance: door coachingsessies en business simulaties verbeteren we het samenspel tussen mensen en teams.
 • Trainingen: met best practices en standaarden, soft skills trainingen en functiegerichte programma’s zorgen we voor performanceverbetering op allerlei niveaus binnen de organisatie.
 • Proces- en projectassessments: met assessment, consulting en clinics geven we helder inzicht in de status en kwaliteit van processen en projecten.
 • Persoonlijke assessments: empowerment en groei van medewerkers en hun competenties vormen de basis voor solide verandering en continue verbetering.

 

Verankering
We begeleiden de kennisoverdracht en ownership van de veranderingen die je organisatie gaat doorvoeren. We helpen de procesverbeteringen en nieuwe werkwijzen structureel te implementeren en adopteren en kijken samen terug op het ontwikkeltraject. Samen bepalen we de nieuwe Way of Working (WoW!). We zetten krachtige state-of-the-art tools in om continue verbetering toekomstbestendig te verankeren in jouw organisatie:

 

 • Terugkomdagen om houding en gedrag, visie en vertrouwen te consolideren.
 • Pink LeerApp om kennis van methodieken en processen te borgen.
 • Agile-ontwikkeling van uw organisatie, bijvoorbeeld via Scrumcoaching.

 

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049