COBIT® Assessment

COBIT® Assessment

COBIT® Assessment

Streeft u naar meer controle over uw IT organisatie, of compliance van uw organisatie aan IT Governance Best Practices? Wilt u starten met een IT Governance verbeterprogramma of een COBIT® Implementatie?

Met de COBIT® Assessment van Pink Elephant identificeert u snel tastbare verbeterpunten binnen uw bedrijfsvoering en verkrijgt u draagvlak voor verandering. Een onafhankelijke en objectieve blik op uw organisatie levert u een onderbouwd en gedragen inzicht in het verbeterpotentieel op. Dit geeft u waardevolle input voor een IT Governance verbeterprogramma of COBIT® Implementatie.

Hoe werkt de COBIT® Assessment?

Onze COBIT® Assessment is een diepgaande beoordeling van de zeven processen perspectieven die onderdeel uitmaken van het COBIT® Assessment Programme (CAP) van ISACA op 5 niveaus:

De voordelen van een COBIT® Assessment

 

  • Bewustwording van de knelpunten in de processen bij deelnemers aan het onderzoek;
  • Doelstellingen zijn in kaart gebracht voor gewenst Project Management volwassenheid;
  • Nulmeting van de kwaliteit van de Project Management processen, die als startpunt voor verbeteringen gebruikt worden;
  • Inzicht in de kwantitatieve resultaten van het onderzoek;
  • Rapport met conclusies en aanbevelingen voor de korte en middellange termijn gebaseerd op uw situatie en de kennis en jarenlange ervaring van Pink Elephant consultants;
  • Input voor het opstellen van een gedetailleerde blauwdruk van de gewenste servicemodellen.

Waarom door Pink Elephant?

Mensen houden van nature niet van verandering. In de praktijk blijkt dat veel verandertrajecten mislukken. Dit kost organisaties enorm veel geld, al is dat niet altijd zichtbaar.

Pink Elephant heeft een jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij  grote en kleine organisaties in tal van branches. Met aantoonbaar resultaat. Investeer een uur in een waardevol gesprek met een van onze IT Governance specialisten over wat een COBIT® Assessment voor uw bedrijfsvoering kan opleveren en neem contact met ons op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Chantal Clavan

Operations Manager +31618511049