COBIT Process Assessment

COBIT Process Assessment

COBIT Process Assessment Model (PAM): Gebruikt COBIT 5

Nu technologie een steeds centralere rol speelt in het succes van ondernemingen, staan ​​IT-leiders onder toenemende druk om de omzet te stimuleren en bedrijfsverandering mogelijk te maken. Het handhaven van de kwaliteit van de IT-dienstverlening wordt steeds moeilijker door de toenemende acceptatie van cloud computing, het gebruik van mobiele apparaten, autonome werknemers en bedrijfseenheden en bedreigingen voor de privacy en beveiliging van gegevens.

Het COBIT Process Assessment Model (PAM): het gebruik van COBIT 5 biedt een basis voor het beoordelen van de processen van een onderneming ten opzichte van COBIT 5. Het model is op bewijzen gebaseerd om een ​​betrouwbare, consistente en herhaalbare manier mogelijk te maken om IT-procescapaciteiten te beoordelen, wat IT-leiders helpt (Buy-in op C-niveau en bestuurslid voor verander- en verbeterinitiatieven)

COBIT Process Assessment Model (PAM): Gebruikt COBIT 5:

  • Het enige COBIT-beoordelingsmodel dat een overzicht op bedrijfsniveau biedt van de IT-procesmogelijkheden en een end-to-end bedrijfsbeeld biedt van het vermogen van IT om waarde te creëren
  • Ontwikkeld en gebaseerd op de diepgaande kennis en ervaring van twee algemeen erkende wereldleiders: ISACA en ISO
  • Maakt beoordelingen door bedrijven mogelijk om procesverbetering te ondersteunen
  • Helpt bedrijfsleiders bedrijfsdoelen te koppelen aan bedrijfsgerelateerde IT-doelen

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Eddie Potts

Principal ITSM Consultant +44 (0)7595 205885