Cherwell® Asset Management

Cherwell® Asset Management

Minimaliseer het risico van softwarelicenties en beperk de kosten

Cherwell® Asset Management is een Software Asset Management-tool (SAM) die is ontwikkeld voor organisaties die de uitgaven voor softwarelicenties, IT-overhead en softwareauditrisico willen verminderen. Hiermee kunt u uw hardware- en softwarelicentie-, gebruiks- en inventarisgegevens consolideren om IT-investeringen exact bij te houden en te beheren – en Excel-spreadsheets verlaten. Cherwell Asset Management integreert vlekkeloos met Cherwell Service Management en vult de Cherwell CMDB met IT-assetgegevens.

 

Vraag een demo aan

Belangrijkste mogelijkheden en functies

Hardware- en software-inventaris

Haal het giswerk uit wat er in uw netwerk is geïnstalleerd met krachtige detectie van IT-middelen en inventarisrapportage.

Beheer van licentienaleving

Bewaak uw licentie-inventaris en -gebruik proactief om tekorten te corrigeren voordat u een audit uitvoert.

Analyse van softwaregebruik

Win 15-20% van uw jaarlijkse softwarebudget terug door licenties opnieuw toe te wijzen en te optimaliseren.

ITAM-inkoopsysteem

IT-inkoop- en licentie-informatie consolideren en inkoopgegevens afstemmen op geïnventariseerde activa.

 

 

 

 

Download het Asset Management overzicht

Geniet van softwareherkenning van wereldklasse

Cherwell Software Asset Management helpt u bij de transformatie van verouderd, reactief softwarebeheer naar een proactieve onderneming die altijd klaar en up-to-date is voor audits.

In tegenstelling tot andere tools voor softwarelicentiebeheer, gebruikt Cherwell Asset Management een eigen softwarecatalogus om de talloze uitvoerbare bestanden te herkennen die op uw netwerk zijn ontdekt. Daarom zijn de software-inventarisatierapporten van Cherwell Asset Management vollediger en betrouwbaarder dan technologie die afhankelijk is van andere methoden, zoals bestandsheaders of registeranalyse.

Zorg voor naleving met proactief, geautomatiseerd licentiebeheer

Als het gaat om licentienormen, kunt u het zich niet veroorloven om achter het stuur in slaap te vallen. 53% van de organisaties heeft in de afgelopen twee jaar een softwareaudit ondergaan, met werkelijke kosten en boetes van gemiddeld $ 525.000 onder degenen die niet aan de eisen voldeden.

Dankzij de licentiebeheermogelijkheden van wereldklasse en de nalevingsrapportage van Cherwell Asset Management kunt u uw licentiepositie op een proactieve, geautomatiseerde manier bewaken, zodat u licentietekorten kunt corrigeren voordat u de softwareauditbrief ontvangt.

Win 15-30% van uw softwarebudget terug

Heeft u het vermoeden dat ongebruikte of onderbenutte softwarelicenties uw organisatie veel geld kosten? Bewijs het met de krachtige analyse van softwaregebruik van Cherwell Asset Management. Gemiddeld krijgen Cherwells klanten voor IT-activabeheer 15-30% van hun jaarlijkse softwarebudget terug door licenties opnieuw toe te wijzen, onderhoudsvergoedingen en ondersteuningskosten te beëindigen en softwarecontracten opnieuw te onderhandelen.

 

 

 

Contact

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Kate Hamblin

Senior ITSM Consultant +44 0118 324 0620