PRINCE2® Foundation Virtueel

Leermethode: Virtueel
Duur: 2 days
Prijs vanaf: €1399
Overzicht

PRINCE2® is een gestructureerde projectmethodiek die de professionalisering van projectmanagement vergroot. In de training PRINCE2® Foundation wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2®. PRINCE2® is in 1980 door Pink Elephant op de Nederlandse markt gebracht en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke standaard voor projectmanagement bij vele organisaties in binnen en buitenland.

Na deze training bent u in staat om een project uit te voeren volgens de richtlijnen van het PRINCE2® Framework. U weet welke thema’s, processen en principes er belangrijk zijn, en u kent de verschillende rollen binnen een project.

De Training
PRINCE2® staat voor Projects In Controlled Environments en is een internationaal erkend projectmanagement framework. PRINCE2® biedt structuur met richtlijnen en hulpmiddelen voor het opstarten, initiëren, uitvoeren, beheersen en afsluiten van projecten. Het is een belangrijke standaard voor projectmanagement in veel bedrijven en organisaties.

PRINCE2® Foundation levert een solide theoretische basis op. De methode is algemeen toepasbaar op alle typen projecten en is helder gestructureerd in een aantal nauwkeurig omschreven stappen. Deze training bereidt u, met enige zelfstudie uitstekend voor op het PRINCE2® Foundation examen.
Voor de Foundation training worden geen toelatingseisen gesteld.

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Leerdoelen
  • Het doel en de verantwoordelijkheden van de rollen in een project
  • De zeven principes, de zeven thema’s, de zeven processen en de op deliverable gebaseerde planning en kwaliteitsbeoordelingstechnieken ingebed in PRINCE2
  • De inputs en outputs die nodig zijn voor succesvolle projecten
  • Het doel van alle projectmanagementartefacten en de samenstelling van een businesscase, productbeschrijvingen, issuesrapportage en de risico- en kwaliteitsregisters
  • De relaties tussen principes, processen, thema’s, producten en rollen binnen een project
Programma

Examen informatie:

  • Examenvoucher: 1 jaar geldig (online-webcam)
  • Examen duur: 60 minuten
  • Examenvorm: gesloten boek, meerkeuze
  • Score: 50% (75 vragen)
Voorvereisten

Er zijn geen verplichte voorwaarden.

Beschikbare opleidingen
Virtueel
2 days
ma 4 nov
2024
Virtueel
Virtueel
Beperkte beschikbaarheid
€1399 excl. BTW
Sorry, voor deze leermethode zijn er op dit moment nog geen data beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie over deze opleiding.
Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
PRINCE2® Foundation Virtueel Virtueel

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand