MSP® Practitioner e-learning

Leermethode: E-Learning
Duur: 12 months
Prijs: €999
Overzicht

De MSP® Practitioner 5e editie e-learningcursus in eigen tempo is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het succesvol beheren van meerdere projecten en programma’s. De module Managing Successful Programs (MSP)® is specifiek ontworpen om de meest voorkomende uitdagingen aan te pakken waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het leiden van investeringen in verandering. Het is ontworpen om programma’s en projecten af te stemmen op de organisatiestrategie en om governance te bieden.

Met de MSP® Practitioner Online zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo te studeren, wanneer het jou uitkomt. De e-learningcursus bevat het volledige MSP Compact eBook, quizzen en officiële proefexamens om u te helpen de stof onder de knie te krijgen.

MSP® Practitioner bestaat uit een reeks principes, thema’s en processen die een duidelijke routekaart bieden voor de programmalevenscyclus en succesvolle organisatorische resultaten garanderen:

De zeven principes zijn de drijvende vereisten die voortdurend nodig zijn om waarde uit programmamanagement te halen. De zeven thema’s helpen organisaties sleutelrollen en verantwoordelijkheden te identificeren en bieden zeer praktische richtlijnen die illustreren hoe MSP kan worden gebruikt in overeenstemming met de redenen voor een programma.
De zeven processen bieden een route door de levenscyclus van een programma, waarbij de nadruk ligt op het incrementele karakter van een programma dat een cyclische voortgang naar de gewenste toekomstige situatie mogelijk maakt.

Voor de voorbereiding op het examen moet rekening worden gehouden met een tijdsinvestering van 35 tot 50 uur.

  • Behaal uw MSP Practitioner 5e editie-certificaat in uw eigen tempo
  • Eén jaar toegang
  • Volledig geaccrediteerd
  • Inclusief quizzen, oefeningen, studiegidsen.
  • Ondersteuning voor docenten beschikbaar via e-mail
  • Examenvoucher inbegrepen
Leerdoelen

De vijfde editie van MSP legt meer de nadruk op flexibiliteit, aanpassingsvermogen en reactievermogen door een incrementele benadering van de programmalevenscyclus aan te nemen en zo de wendbaarheid van de organisatie mogelijk te maken.

MSP 5e editie Practitioner is bedoeld voor project-, programma- en bedrijfsveranderingsmanagers die willen voortbouwen op hun kennis van MSP, om het MSP-framework praktisch toe te passen op scenario’s uit het echte leven, en de vaardigheden te bieden om een programma te leiden en te beheren. Het is een onmisbare certificering voor zowel project- als programmamanagementprofessionals om organisatorische waarde aan hun werkgevers te leveren en hun carrière een boost te geven.

Het MSP® Foundation 5e editie certificaat is een vereiste voor de MSP® Practitioner 5e editie certificering.

Programma
Module 1: Inleiding
Module 2: Het programmascenario
Module 3: Programma’s opstarten
Module 4: Programma’s uitvoeren
Module 5: Programma’s afsluiten
Module 6: Organisatorische aanpassing
Module 7: Programma-informatie
Module 8: Proefexamen
Exameninformatie

  • Meerkeuze 70 vragen
  • 42 punten vereist om te slagen (van de 70 beschikbare) – 60%
  • Duur 150 minuten
  • Open boek
Voorvereisten

Het MSP® Foundation 5e editie certificaat is een vereiste voor de MSP® Practitioner 5e editie certificering.

Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
MSP® Practitioner e-learning E-Learning

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand