ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve Virtueel

Leermethode: Virtueel
Duur: 3 days
Prijs vanaf: €1799
Overzicht

De ITIL 4 Direct, Plan & Improve (DPI) training is bedoeld om de kandidaat de praktische vaardigheden te geven die nodig zijn om een ​​‘lerende en verbeterende’ IT-organisatie te creëren, met een sterke en effectieve strategische richting. Bied behandelaars bovendien een praktische en strategische methode voor het plannen en leveren van continue verbetering met de nodige behendigheid.

Deze driedaagse virtuele klassikale cursus biedt IT-beoefenaars de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​‘lerende en verbeterende’ IT-organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting.

De DPI-cursus richt zich op deze belangrijke ITIL 4-praktijken:

 • Continue verbetering
 • Meting en rapportage
 • Portefeuillebeheer
 • Beheer van organisatieveranderingen
 • Risicomanagement

Een ander belangrijk onderdeel van de cursus omvat het leren over de impact van Agile en Lean manieren van werken en hoe deze methodologieën kunnen worden ingezet in het voordeel van uw organisatie. De cursus biedt praktische en strategische elementen voor het plannen en leveren van continue verbeteringen met de nodige behendigheid.

ITIL is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Pink Elephant is wereldwijd geaccrediteerd door PeopleCert om ITIL-cursussen te geven voor het certificeringsprogramma.

Leerdoelen
 • Begrijp de belangrijkste concepten van Direct, Plan & Improve
 • Begrijp de reikwijdte van wat er gestuurd en / of gepland moet worden, en weet hoe je de belangrijkste principes en methoden van aansturing en planning in die context kunt gebruiken
 • Begrijp de rol van Governance, Risk en Compliance en weet hoe u de principes en methoden kunt integreren in het servicewaardesysteem
 • Begrijp en weet hoe u de belangrijkste principes en methoden van voortdurende verbetering kunt gebruiken voor alle soorten verbeteringen
 • Begrijp en weet hoe u de belangrijkste principes en methoden van communicatie en organisatieveranderingsmanagement kunt gebruiken voor richting, planning en verbetering
 • Begrijp en weet hoe u de belangrijkste principes en methoden van meten en rapporteren kunt gebruiken bij het sturen, plannen en verbeteren
 • Begrijp en weet hoe u waardestromen en werkwijzen moet sturen, plannen en verbeteren
Programma

Het ITIL 4 Direct, Plan & Improve-examen is bedoeld om te beoordelen of de kandidaat kan aantonen dat de begrippen die in de ITIL 4 Direct, Plan & Improve-publicatie worden behandeld, voldoende begrip en toepassing hebben om een ​​lerende en verbeterende IT-organisatie op te zetten. De ITIL 4 Direct, Plan & Improve-kwalificatie is een van de vereisten voor de aanwijzing van ITIL 4 Managing Professional, die de praktische en technische kennis van de kandidaat beoordeelt over het uitvoeren van succesvolle IT-services, teams en workflows. Het is ook een eerste vereiste voor de aanwijzing van ITIL 4 Strategic Leader, dat beoordeelt of de kandidaat in staat is een effectieve IT- en digitale strategie op te bouwen en te implementeren die digitale disruptie kan aanpakken en succes kan stimuleren.

Examen informatie:

Het examen is een meerkeuzetentamen van 90 minuten en 40 vragen en wordt afgenomen door een onafhankelijk exameninstituut, PeopleCert.

Een score van 70% is vereist om het certificaat te ontvangen.

Voorvereisten

Deelnemers moeten hun ITIL 4 Foundation-certificaat hebben behaald. Bij inschrijving dien je een kopie van het certificaat te kunnen overhandigen om tot deze cursus te worden toegelaten.

Beschikbare opleidingen
Virtueel
3 days
wo 27 nov
2024
Virtueel
Virtueel
Beperkte beschikbaarheid
€1799 excl. BTW
Sorry, voor deze leermethode zijn er op dit moment nog geen data beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie over deze opleiding.
Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan & Improve Virtueel Virtueel

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand