Agile® Scrum Foundation E-Learning

Leermethode: E-Learning
Duur: 12 months
Prijs: €699
Overzicht

Agile Scrum is een van de ‘lichtste’ Agile®-methoden en daarom minder voorschrijvend dan bijvoorbeeld Atern. Scrum is ook meer een raamwerk dan een methode en nodigt uit tot nadere invulling. In eerste instantie is het niet nodig om alle bestaande functies en artefacten te vervangen bij het implementeren van Scrum. Hiermee kan het raamwerk verder worden ingevuld. Door het raamwerk toe te passen wordt een herstructurering in gang gezet. De nieuwe structuur die dan ontstaat, vormt de basis voor continue verbetering.

EXIN Agile Scrum Foundation biedt professionals een unieke certificering die agile principes en scrum-praktijken combineert. Het examen test kandidaten op hun begrip van sleutelconcepten en hun toepassing.

De traditionele muren tussen de verschillende disciplines worden doorbroken door de vorming van multidisciplinaire teams. Ontwikkelaars, testers, analisten, architecten en databasebeheerders zijn voorbeelden van disciplines die in zo’n multidisciplinair team te vinden zijn. Door alle disciplines in een team samen te voegen, worden documentoverdrachten, wachttijden en communicatieproblemen verminderd.

Agile® Scrum richt zich op het bereiken van het doel door succesvol samen te werken. Agile®-methoden zijn populair bij softwareontwikkeling en worden steeds vaker op andere gebieden gebruikt. De Scrum manier van werken is het samenstellen van een multidisciplinair team dat zichzelf organiseert en aan het einde van een sprint een werkend product oplevert.

  • Behaal uw Agile Scrum Foundation-certificaat in uw eigen tempo
  • Een jaar toegang
  • Volledig geaccrediteerd
  • Bevat quizzen, oefeningen, studiegidsen.
  • Ondersteuning beschikbaar via e-mail
  • Examenvoucher

Agile Scrum Foundation is ontworpen om het fundamentele begrip van een professional van agile en scrum-methodologie te testen. Het is vooral handig voor degenen die projecten leiden of eraan deelnemen. Deze certificering is vooral interessant voor professionals die werkzaam zijn in onder meer projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en bedrijfsmanagement.

Leerdoelen

Agile Scrum Foundation is ontworpen om het fundamentele begrip van een professional van agile principes en scrum-methodologie te testen. Het is vooral handig voor degenen die projecten leiden of eraan deelnemen. Deze certificering is vooral interessant voor professionals die werkzaam zijn in onder meer projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en bedrijfsmanagement.

Programma

Nadat je je hebt aangemeld voor de Agile Scrum Foundation e-learning ontvang je een bevestigingsmail en een aparte e-mail met inloggegevens voor onze online leeromgeving. Hier volg je de e-learning en oefen je voor het examen. Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot het materiaal.

Goed om te weten: Er zijn geen toelatingseisen voor deze opleiding. Na +/- 20 studie-uren waarin de e-learning is afgerond en de bijbehorende oefenexamens zijn gemaakt, ben je voldoende voorbereid om het examen met succes af te leggen.

De examenvoucher wordt aan het begin van je cursus verstrekt en is 1 jaar geldig vanaf aankoop

Je ontvangt dan een aparte e-mail met een examenvoucher. Met deze examenvoucher kun je inloggen op de exameninstelling en het examen online (op je laptop met webcam) afleggen op het door jou gewenste tijdstip en locatie.

Looptijd:
Een van de vele geweldige dingen van deze cursus is dat jij de baas bent over je deadline. Jij bepaalt het tempo, dus je kunt zo langzaam of zo snel gaan als je wilt.

Mogelijkheden voor meerdere apparaten:
Je kunt deze cursus volgen op elk apparaat dat je maar wilt, of het nu een computer, laptop, tablet of smartphone is. Als je een les onafgemaakt op jouw computer laat staan, kun je op jouw smartphone verder waar je was gebleven.

Examen informatie:

  • 40 meerkeuzevragen
  • 26 punten vereist om te slagen (van de 40 beschikbare punten) – 65%
  • Duur: 60 minuten
  • Gesloten boek

De examenvoucher wordt aan het begin van je cursus verstrekt en is 1 jaar geldig vanaf aankoop

Voorvereisten

Er zijn geen verplichte voorwaarden om het Agile Scrum Foundation-examen af te leggen.

Incompany training aanvragen
Close

Ik wil meer informatie over de incompany mogelijkheden voor de volgende opleiding.:
Agile® Scrum Foundation E-Learning E-Learning

Je opleidingis toegevoegd aan je winkelmand