Pink Elephant Education #1 in vier deelgebieden van het Computable opleidersonderzoek

Pink Elephant Education #1 in vier deelgebieden van het Computable opleidersonderzoek

De resultaten van het jaarlijkse Opleidersonderzoek, dat Enigma Research uitvoert in opdracht van Computable, zijn bekend. Ook dit jaar zijn opleiders door cursisten beoordeeld op verschillende deelgebieden. Pink Elephant Education scoort het hoogste van alle opleiders op vier van de zestien deelgebieden. Daarmee eindigt Pink Elephant Education op positie twee in de ranglijst met beste Opleiders van 2020.

Pink Elephant Education scoort het hoogste op de deelgebieden: lesaanbod, ondersteuning na training, de flexibiliteit in lesuren en toepasbaarheid van de lesstof in de praktijk. Ze behaalde een tweede plek in de deelgebieden Online (24/7) beschikbaarheid van leermiddelen en prijs-kwaliteit verhouding.

De opleider uit Naarden viel al eerder in de prijzen. Pink Elephant Education kwam in 2018 als beste opleider uit de bus in het Computable Opleiders Onderzoek. Ook gingen ze onlangs naar huis met de hoofdprijs tijdens de Beste Opleider van Nederland Awards van Springest, de grootste opleidersvergelijker van Europa.

Het succes van Pink Elephant Education is te danken aan het aanbrengen van de juiste focus volgens Matthijs Havinga, CEO van Pink Elephant. “Wij zijn al jaren actief als aanbieder. Pink Elephant Education is in Nederland de grondlegger van veelgebruikte standaarden als ITIL® en PRINCE 2®, en we zijn nog steeds betrokken bij het verder ontwikkelen hiervan. Hoewel best practices als deze relevant blijven, zien we dat de opleidingenmarkt sterk verandert. Het feit dat we de afgelopen jaren verschillende grote prijzen hebben gewonnen  bevestigt voor ons dat we de juiste vernieuwingen hebben doorgevoerd. Bijvoorbeeld met onze online- en gemengde leervormen, waar we sterk op hebben ingezet.”

Pink Elephant Education biedt opleidingen op het gebied van IT-Service Management, Change Management, Projectmanagement en Security, Governance & Architecture.

Klik hier voor meer informatie over de opleidingen van Pink Elephant Education.

Related Articles