NIEUW: COBIT® 2019 Foundation en Bridge e-learning

NIEUW: COBIT® 2019 Foundation en Bridge e-learning

COBIT® staat voor Control Objectives for Informations and related Technology. Na het succes van COBIT® 5, is er nu een nieuwe versie beschikbaar: COBIT® 2019. Hiermee is COBIT® uitgegroeid tot een overkoepelend framework dat organisaties helpt de waardecreatie van Information & Technology (I&T) te optimaliseren, door de businessdoelstellingen te linken aan I&T doelstellingen. Het uiteindelijke doel is dat aan de hand van het COBIT® framework een effectief Governance Systeem opgezet kan worden dat gericht is op I&T. Het COBIT® 2019 framework is interessant voor businessmanagers, IT-managers, consultants, securitymanagers, procesmanagers en iedereen die interesse heeft in het effectiever maken van I&T Governance binnen organisaties.

 

Foundation

Pink Elephant biedt niet alleen een klassikale COBIT® 2019 Foundation training aan, maar nu ook de e-learning! In de e-learning worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Het COBIT® core model.
  • De principes achter het ontwerpen van een Governance systeem.
  • Belangrijke design factoren bij het inrichten van effectieve Governance van IT.
  • Governance en Management doelstellingen en processen.
  • Performance Management van processen en andere componenten van het Governance Systeem.

Daarnaast krijg je toegang tot de eerste twee ISACA publicaties waar COBIT® op is gebaseerd. Namelijk: Introduction & Methodology en Governance and Management Objectives. Het doorlopen van deze e-learning bereidt je voor op het COBIT® 2019 Foundation examen.

De COBIT® 2019 Foundation e-learning kost €499 inclusief examen. Schrijf je hier in.

Bridge

Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de COBIT® 2019 Bridge e-learning. Deze e-learning is bestemd voor iedereen die al in het bezit is van het COBIT® 5 Foundation certificaat. De e-learning stelt je in staat om het nieuwe framework te begrijpen en focust zich op de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van COBIT® 5. Na deze Bridge training doe je een verkort examen. De COBIT® 2019 Bridge e-learning die €399,- inclusief examen gaat kosten is binnenkort beschikbaar. Meer informatie volgt.

Related Articles